Σχολικοί Μαθητικοί Αγώνες(13/10/2011)

Μετά την προκήρυξη των σχολικών αγώνων Λυκείων από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, αποφασίστηκε το σχολείο μας να δηλώσει συμμετοχή στην καλαθοσφαίριση Αγοριών. Στο πρόγραμμα κληρώθηκε να παίξει με το Γ.Ε.Λ. Νεάπολης. Ο αγώνας ορίστηκε να γίνει στις 13-10-2011 στο κλειστό γυμναστήριο του Τσοτυλίου. Ένα εύλογο διάστημα πριν από τον αγώνα οι μαθητές προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του κ. Παλασόπουλου Δημήτριου, καθηγητή του σχολείου μας και βετεράνο μπασκετμπολίστα.

 

Η ώρα των αγώνων έφτασε και τα παιδιά μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι να διεκδικήσουν τη νίκη. Βέβαια, είχαν την υποστήριξη και των υπόλοιπων συμμαθητών-τριών τους, που παρακολουθούσαν τον αγώνα, του οποίου η έκβαση είχε διακυμάνσεις.

Αφού προηγήθηκε η ομάδα του σχολείου μας, η Νεάπολη ισοφάρισε το σκορ. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο στον πόντο και η αγωνία κορυφώθηκε, αφού υπήρξαν δύο παρατάσεις μέχρι το αίσιο τέλος και τη νίκη υπέρ του σχολείου μας με 36-30.

Στην επόμενη φάση αντίπαλός μας ήταν το 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας και έδρα ορίστηκε πάλι το κλειστό γυμναστήριο Τσοτυλίου. Και εδώ ο αγώνας ήταν δραματικός, με μικροδιαφορές στο σκορ. Τα παιδιά, έχοντας να αντιμετωπίσουν μια πιο δυνατή ομάδα, στάθηκαν με αξιοπρέπεια και πάλεψαν για τη νίκη, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Όμως, η "μπάλα" τους πρόδωσε και το τελικό σκορ ανέδειξε νικητή την ομάδα της Πτολεμαΐδας με 40-39. Η βοήθεια από την κερκίδα ήταν και πάλι σημαντική. Το αποτέλεσμα όμως δεν έχει σημασία. Εκείνο που μετρά είναι η συμμετοχή και η παρουσία, είτε μεγαλύτερη είτε μικρότερη. Στους μαθητές του Λυκείου και τον συνοδό-προπονητή τους αξίζει ένα μεγάλο "Εύγε" κι ας ευχηθούμε του χρόνου για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

  1. ΓΑΡΟΥΦΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  2. ΓΚΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  3. ΓΚΕΓΚΑ ΧΕΛΙΟΝ
  4. ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  5. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
  6. ΤΣΙΑΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  7. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
  8. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
Β' ΛΥΚΕΙΟΥ
  1. ΒΕΝΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  2. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α' ΛΥΚΕΙΟΥ
  1. ΕΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  2. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ
ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Αναζήτηση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 επισκέπτες και κανένα μέλος