Ερευνητική Εργασία-Project Α' Τετραμήνου Σχ. Έτος 2011-2012

"Νέοι και διαδίκτυο. Κοινωνική δικτύωση, πληροφόρηση, δικτυακά παιχνίδια"

Το πρώτο τετράμηνο του σχολικού έτους 2011-2012 η Α΄ Λυκείου Τσοτυλίου ασχολήθηκε με τη χρήση του διαδικτύου από τους νέους. Προς επίτευξη των στόχων που θέσαμε, δημιουργήσαμε ένα ιστότοπο, όπου νέοι διαφόρων ηλικιών συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο που φτιάξαμε, με το οποίο προσπαθήσαμε να ανιχνεύσουμε τη συμπεριφορά των νέων κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο. Το ερωτηματολόγιο αυτό παραμένει ενεργό. Αν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε στη συνεχιζόμενη έρευνά μας, παρακαλείσθε να πατήσετε εδώ. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα εμφανίζονται στο αρχείο Ερωτηματολόγιο.pdf.

Επιπλέον, αποκτήσαμε ως τάξη φωνή στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας μας στο facebook με το όνομα a lykeioy Tsotyli. Για να τη δείτε, πατήστε εδώ.

Αλλά δεν σταματήσαμε σε αυτά. Πραγματοποιήσαμε δοκιμαστικές ραδιοφωνικές εκπομπές μέσω διαδικτύου και λανσάραμε ηλεκτρονικό περιοδικό μας «Οι Προχώ», που φιλοξενείται στην πολύ ενδιαφέρουσα πλατφόρμα της Joomag. Για να το δείτε, πατήστε εδώ. Περιλαμβάνει φωτογραφίες, σχόλια, αλλά και βίντεο!

Αναζήτηση

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 επισκέπτες και κανένα μέλος